WATCH OUT DANIEL, CARL IS HERE

Sat, 9 Sep 2017


Den 6:e September lanserades det nya klockmärket Carl Edmond. Med Joel Kinnaman i spetsen tvivlar vi inte en sekund på att märket kommer att ta alla med storm. Vår chefredaktör var på plats och beskriver eventet som storslaget. ’’Det var en riktig fest, hela kvällen!’’ 

Tidlösa, klassiska med en välplanerad design. Ali Nouri som är grundare har varit en klock-entreprenör sedan 14-års ålder. Han är säker på att det finns utrymme för ännu ett klockmärke och berättar att deras designer Eric Giroud även designat åt bland annat Swarovski.

“Det som tilltalade mig var den klassiska designen och djärvheten i varumärket. Carl Edmonds budskap är ”Be bold. Be you.” Och det är precis hur jag lever mitt liv och jag är hedrad av att få representera varumärket”, säger Joel Kinnaman till tidningen Café.

Den första september öppnar märket sin första pop-up stor på Åhléns City i Stockholm.
Länk: Carl Edmond

Ellinor Bjurström, Isabella Jedler och Hedda Dibinger.

Gisela A. Pihlsjö

Foto: Julia Viklund