NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND – RÄTT I TIDEN

Sat, 9 Sep 2017

Med Joel Kinnaman i spetsen för marknadsföringen av Ali Nouris nya klockmärke Carl Edmond känns succén given.

Tidlösa, klassiska armbandsur med en välplanerad design, så beskriver Ali Nouri sitt nya klockmärke Carl Edmond. Ali, som är grundare av företaget, har varit entreprenör ända sedan 14-årsåldern. Han är säker på att det finns utrymme för ännu ett klockmärke på marknaden och berättar att deras designer Eric Giroud även designat åt bland andra Swarovski.

“Det som tilltalade mig var den klassiska designen och djärvheten i varumärket. Carl Edmonds budskap är ”Be bold. Be you.” Och det är precis hur jag lever mitt liv och jag är hedrad av att få representera varumärket”, säger Joel Kinnaman i en intervju med King Magazine. Han har varit en del av varumärket sedan starten.

Skådespelaren Joel Kinnaman och entreprenören Ali Nouri. Foto: Julia Viklund

Lanseringen för Carl Edmond den 6:e september blev en storslagen tillställning med fest och mingel hela kvällen.

Den första september öppnar märket sin första pop-up store i Åhléns City i Stockholm.
Här hittar du Carl Edmond online.

Vår reporter Gisela A. Pihlsjö mitt i minglet. Foto: Julia Viklund

Foto: Julia Viklund