STOR VÄSK-GUIDE

Wed, 23 Aug 2017


Väskor, väskor väskor. Får vi någonsin nog? Snarare ses det som en trofé än bara något att lägga sina saker i. Idag delar vi med oss av vår guide bland alla designer väskor i denna djungel. Här är tips som kan vara till hjälp när det kommer till att investera i en dyrgrip. 

Är det ditt första köp? Satsar du på en vardagsväska där plats och funktionalitet går före utsmyckning och design? Satsa på en klassiker!

  

Prada’s Galleria bag är en ultimat vardagsväskan. Den finns i olika storlekar och färger. Här har du väskan som passar lika bra på kontoret som till AW’n. Bär den i handen eller crossbody, axelrem medföljer.

Prislappen för just denna? 17.600:- 
Länk


Fendi Peekaboo bag bär på en karaktär som gör den till något mer lyxig. Här har du en väska du sent lär tröttna på. Just denna är inte lika rymlig som Pradan så vet du med dig att du helt enkelt inte behöver dator eller liknande med dig är det här väskan för dig.

Prislappen? ca 26.000:- 
Länk


Louis Vuitton och deras canvas material står för klassiskt, stilrent och slitstarkt. Vill du ha en vän för livet? Satsa på en klassiker från Louis Vuitton. Just dessa modeller är ultimata vardagsväskor. Medalj till den som hittar en outfit som dessa väskor inte matchar med!

Berri MM 
Prislappen? ca 12.500:- 
Länk

Artsy MM
Prislappen? ca 15.000:-
Länk

  

Ännu en rymlig klassisk väska i svart. Just denna står Gucci för. Modellen heter GG Marmont Matelassé shoulder bag. På insidan finns smarta fack och här får du plats med det mesta. Modern men tidlös.

Prislappen? Jo, ungefär 19.000:- 
Länk

Nu kommer vi till den ultimata vardagsväskan – Men! som endast ska agera praktisk, lätt att bära på och som endast behöver vara väska till telefon, plånbok, lite smink och kanske en kompaktkamera. Perfekt på resan, på stan eller middagen.


Vi börjar med en dyrgrip från Chanel och deras senaste kollektion. I denna ”Wallet on Chain” ryms endast telefonen plånboken och ett läppstift – kanske inte så mycket mer. Det här är en investering att tänka över med tanke på prislappen och storleken. Att en väska från Chanel skulle göra någon besviken tvivlar vi däremot på.

Prislappen? 17 300:- 
Länk

En Rockstud Crossbody Bag signerad Valentino är väskan för dig som vill vara riktigt trendig. Här får du plats med ganska mycket med tanke på väskans form. Väskor i denna form är oftast rymligare än vad man tror. Samtidigt är den smidig och funktionell. Men kanske främst, riktigt trendig.

Prislappen? ca 9.000:-
Länk

Yves Saint Laurent har vad vi vet, aldrig gjort någon besviken. Denna röda karamell passar sig utmärkt till dig som föredrar jeans. Kombon blir oslagbar. En perfekt vardagsväska där du får plats med det du behöver. Vad mer behövs sägas? Vi låter bilderna tala.

Prislappen? Ca 17.000:- 
Länk


Vi styr skeppet tillbaka till Louis Vuitton och deras klassiska monogram. Den här väskan har förmodligen ingen missat. Vi förstår helt klart varför. Den här väskan fungerar överallt, den går både att klä ner och upp och fungerar alltid.

Prislappen? Ungefär 13.000:- 
Länk

Nu är det dags för det som kanske är det roligaste – glitter, glamour, välarbetad design och wow-effekt. Nu snackar vi väskor som drar uppmärksamhet. Här är väskorna du kan göra till vad som signerar dig. De är något svårare att få tag på och därmed lär du knappast springa in i någon med en likadan.


Här börjar vi med något riktigt häftigt och unikt från Dior. Just denna finns endast i butik. Kom igen, tänk att få ha denna i sin ägo?!

Prislappen? På förfrågan i butik.
Länk

 

Vi vandrar vidare till inget mindre än Dolce & Gabbana. Med denna strassdröm över axeln passerar du inte förbi andra osedd. Att den väcker ett ha-begär är inte till någon förvåning.

Prislappen? Ca 14.000:-
Länk


Vill du ha något sockersött? Rikta blicken åt Miu Miu, Pradas lekfulla märke som aldrig slutar överraska. Just denna modell är något av deras mer tuffare. Ett samlingsobjekt till den som letar efter något unikt till garderoben.

Prislappen? 12.000:-
Länk