ELLINOR OM DET PERFEKTA LIVET

Tue, 22 Aug 2017

Vi känner igen henne från serien Top Model på tv3. Ellinor Bjurström jobbar idag som influencer och på Adviral. Hon lever ihop med pojkvännen Jimmy och veckovis hennes hund Frankie. På sin blogg har hon tidigare öppnat upp sig om sin psoriasis och det som inte alltid är accepterat av samhället. I ett inlägg på sin blogg pratar hon om att faktiskt våga visa att livet kanske inte är så perfekt.

” Varför skäms folk över att visa att sina liv inte är perfekta? Eller varför skäms vi över att skriva ut ”idag är ingen bra dag” eller svara ”nej jag mår inte bra” på frågan, hur mår Du?
Skäms vi alla över att livet inte alltid är en dans på rosor? Borde det vara tabu att prata om sina motgångar? Nej jag förstår verkligen inte. Fy skäms på oss alla. Alla har motgångar, större eller mindre.

Vi borde stötta varandra genom att visa att det är okej att inte alltid må bra. Det är okej att vara ledsen . Det är Framförallt inte normalt att livet är perfekt. Jag är så trött på den här fasaden som vi alla bygger upp mot varandra för att vi är rädda för att någon ska tro att du har misslyckats. Världen har blivit så ytlig.
Jag börjar med att bryta det och säga att idag har jag faktiskt en dålig dag och jag skäms inte över det. Jag är stolt över att jag kommer ta mig igenom den här dagen och fortfarande stå på mina ben. ”