VÄLKOMNA HÖSTEN – RÄTT

Wed, 26 Jul 2017


Vi är nästan mitt i sommaren och semestertiden. Utlandsresor, värme och glädje ligger oss nära – likaså hösten. 
Många upplever en ångest och ser hopplöst på den mörkare delen av året, men lugn! Vår chefredaktör Gisela delar med sig av sina bästa tips till hur du vänder hösten till något betydligt bättre.

Ordna middagar med vännerna/familjen så ofta du kan!
Vad slår inte att bjuda hem vännerna på en middag i höstmörkret? En mustig soppa, tända ljus och dina bästa vänner kring bordet. Hösten är inte så tokig trots allt.

Besök cafeér!
Ta dig ut, sitt inte inne när du känner dig nedstämd.
Oavsett om det är med en vän eller ensam är det ibland oslagbart att bara ta sig ut för att se lite folk. Slå dig ned på ett café med en kopp te och låt dig inspireras! Vad är dina planer inför våren och hur ser din nästa sommar ut? 

Investera i stickat!
Vi hänger in våra klänningar i garderoben efter sommaren och välkomnar kylan. Vissa morgnar uppstår förmodligen ångest när vi står framför garderoben tomma på inspiration. Se till att vara förberedd. Att känna sig bekväm eller fin är till stor hjälp för att höja humöret. Så var förberedd med nya, varma favoriter i garderoben inför hösten.

Planera din nästa sommar! 
Självklart behöver inga resor bokas. Däremot kan lite fantasi sätta fart på humöret. Vad drömmer du om, vilka platser vill du besöka och har du några mål inför nästkommande sommar? Låt tankarna flöda, gör en mindmap och förverkliga dina drömmar.