DETALJER TILL HEMMET

Fri, 16 Jun 2017

 Känns hemmet tomt, kalt eller ofärdigt? Att få till detaljerna kan vara klurigt. Idag tipsar vi om några enkla saker som kan lyfta dina rum direkt. Ett besök på Herr Judit försämrar inte inspirationen, här hittar ni garanterat något att förgylla hemmet med.

Grönt är skönt! Denna mosstickade pläd gör sig snygg på soffan året om. H&M Home 499:- Här.

 

Ett hörn som står tomt? Ett litet sidobord piffar till ett helt rum. Zara Home 1049:- Här. 

https://www.zarahome.com/se/decoration/round-marble-side-table-c1020031185p300029920.html

Lutandes mot väggen på bänken eller på bordet med dekoration. När du inte använder brickan passar den ypperligt som tavla i hemmet. Du kan även köpa ben till brickorna, perfekt för balkongen. Denna från Svenskt Tenn 560:- Här.

Inte bara en ljuskälla utan också en detalj till fönstret eller bordet. Oscar & Clohilde 2795:- Här.