Get to know: Elin Hagberg

 

Idag träffar vi vår bloggare Elin Hagberg. En snart 23:årig tjej från Kristianstad i Skåne. Hon beskriver sig som en positiv tjej och väljer oftast att vända det negativa till någonting bra. Får hon välja bokar hon en resa eller testar på något spännande hon aldrig gjort förut. Hon har precis köpt lägenhet tillsammans med pojkvännen och lanserar snart ett eget klädmärke. På hennes blogg får vi därmed hänga med på en renoveringsresa. Idag berättar hon tre saker om henne, som kanske inte alla visste. Här är tjejen som inte klarar en dag utan sitt kaffe och som helst bloggar om mode: Elin Hagberg!


  • När jag var yngre var jag jätteduktig i fotboll och spelade till och med i juniorlandslaget men mitt korsband gick av två gånger samt ett ledband i handen som gjorde att karriären tog sitt slut.
  • Hör och häpna, men jag är faktiskt väldigt bra på att sjunga. Dock är jag en person som alltid vill göra mitt egna och gå min väg eller ingen väg alls, så när jag fick erbjudande av Warner + några fler skivbolag så har jag tackat nej då de har velat ha in mig på “fel” genre enligt mig. Och kan jag inte älska det jag gör eller skapar så gör jag hellre något annat.
  • Kanske inte undgått att jag varit med i Ex on the beach. Det många inte vet är att jag endast gjorde det efter att produktionen tjatat och jag insåg att följare kan hjälpa mig nå ut med min kreativitet på olika sätt och sedan driva det som förteg. Vilket jag nu tre år senare faktiskt gör! Jag är en tjej som står med båda fötterna på jorden. Kanske kan det komma som chock för en del när jag bodde och rörde mig bland massorna i Stockholm.

    Här hittar ni Elins blogg!