Digital Queens

Thu, 25 May 2017

Igår kväll samlades en del av Sveriges blogg-elit på Mr French. Tillsammans når de hundratusentals människor, främst tjejer via sociala medier. Nina Rungs, föreläsare kriminolog och debattör gästade för att tala om hur viktigt det är att lyfta ämnet våld.

Att influencers inspirerar är ingen nyhet. I all enkelhet kan de sprida budskap som är till hjälp för många. Var femte tjej i ung ålder har blivit utsatta för våld. Hur stort är mörkertalet? Middagen gästades även av kungahusets stiftelse som jobbar emot näthat. #Digitalqueens symboliserar hur mycket influencers faktiskt kan hjälpa till och påverka. Tillsammans kan vi lyfta problemen och tala öppet om dem. Nu tar vi första steget tillsammans och sprider budskap som bromsar fysiskt och psykiskt våld.


Bordsplaceringen under middagen stod themobilestore.se för.


Isabella Jedler både gästade och förberedde middagen.

Ur & Penn var på plats och sponsrade alla Digital Queens med bland annat pärlor och tiaror.