Stockholms bästa brunch

Mon, 22 May 2017
Våren närmar sig och vad lockar inte mer än brunch ute? Idag tipsar vi om Stockholms bästa brunch-ställen. För vad är mer lyxigt än att gå ut och äta en riktigt god brunch. Ibland föredrar vi snarare croissants och pancakes än middag och vi tror att fler håller med!

Saturnus – Eriksbergsgatan 6

Välkomna till Frankrike! Här snackar vi välbesökt. Deras meny är verkligen en riktig höjdare. Under sommarmånaderna står en färgglad uteservering redo. Njut av din mat eller fika samtidigt som du blickar upp mot vackra Eriksbergsgatan. På helgerna rekommenderas att välja deras helgfrukost. Saturnus atmosfär tar dig direkt till Paris. Vad mer går att säga? 

Nybrogatan 38 – Nybrogatan 38

Fotovänligt, god mat och häftig inredning.välj att sitta i baren framför de stora öppna fönstren. Det här är ett ställe med puls. Beläget på Nybrogatan 38 passerar många människor, påväg till jobbet, vännerna eller frisören. Därför är detta ett ställe som passar perfekt om man vill bruncha själv. Menyn är väldigt varierande och blandas med klassiker- och nytt.

Riche – Birger Jarlsgatan 4

Här är stället ni kan besöka till frukost, lunch, middag och kväll. Riche har allt! Brunchen är fantastisk och även på riche kan du sitta ute under de varmare månaderna på året. Atmosfären i restaurangen står för en hel del av intrycket under ditt besök. Det är trots allt en av Stockholms bästa och äldsta ställe. Hit måste ni gå!

Strandvägen 1 – Strandvägen 1

God mat, underbar uteservering, service utöver det vanliga. Alla rätt till Strandvägen 1! På sommaren är det här stället helt underbart. Invid nybroviken beläget vid Stockholms mest trafikerade gata hittar ni ett av Stockholms bästa ställen. Enligt många. Det här är också ett ställe att besöka frukost, lunch, middag och kväll. Deras bar under kvällstid är riktigt härlig. Massor av folk och goda drinkar. Ett ställe med lite högre målgrupp men som fortfarande passar alla.

Broms – Karlavägen 76
Välkomna till Broms! Ett trendigt ställe där både unga influensers och äldre damer spenderar sina timmar. Menyn är varierande och visar något för alla. Beläget vid Karlaplan kan du även välja att handla i deras lilla butik innan du lämnar stället för en promenad runt fontänen. Här finns en rad spännande produkter att testa på. På sommaren slår de upp sin härliga uteservering. Hit passar det att gå från morgon till kväll och du kan komma precis som du är. Broms är ett avslappnat ställe.